Dermatosis - Allergifôr boksemat

Dermatosis - Allergifôr boksemat
  • Behandler ditt kjæledyrs allergi og hud-/pelslidelser
  • Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis FP har vist seg å effektivt redusere tegn på husstøvmiddallergi (atopi)*
  • Behandler sekundære lidelser som ofte forekommer
  • Inneholder ingredienser som er nødvendige for allmenn sunnhet og velvære

Eukanuba Veterinary Diets er spesielt utviklet for å støtte helseproblemer hos katter. Dietten benyttes som støtte til behandling av uilke diagonser og benyttes når diagnoser er stilt av veterinær. Diettene fremmer den generelle helse hos katter og fåes kun kjøpt hos veterinærer.

 

Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis er sammensatt av:

Unike protein- og karbohydratkilder (fisk/potet til hunder, lam/bygg til katter). Disse proteinene blir benyttet da de fleste kjæledyr ikke har blitt eksponert for disse proteinene gjennom annen mat og/eller godbiter, noe som minker sjansene for en allergisk reaksjon.

Omega-6: Omega-3 fettsyrer. Det optimale forholdet mellom fettsyrer i disse diettene har vist seg å næringsmessig hjelpe ved periodiske-, kontakt og miljø allergier, i tillegg til å fremme sunn hud.

Sukkerbete, et moderat fermenterbart fiber. Fremmer mage-/tarm helsen ved å forsyne cellene i tarmen med energi og bidrar til generelt bra kvalitet på avføringen.

FOS (Fruktooligosakkarider). Prebiotiske fibre som bidrar til å gjenopprette og ivareta en sunn bakteriebalanse i fordøyelsessystemet.

 

Sammensetning: Malle, sildemel, modifisert potetstivelse, maisolje, sukkerbete, kalsiumkarbonat, kaliumklorid.

Forpakningsstørrelser: 170g

Del artikkel